menu
Word Lid
Even voorstellen… Erik Van den Wyngaert

De komende weken stellen we je graag een aantal kandidaten voor van Vlaams Belang Beerse-Vlimmeren. Deze week klopten we aan bij Erik Van den Wyngaert.

Erik studeerde voor landmeter, en kwam vervolgens bij de politie terecht. Als volbloed Vlaams Belanger vindt hij het belangrijk op te komen voor onze mensen, die worden te vaak vergeten terwijl gelukszoekers vanuit alle windrichtingen worden overpamperd.

Veiligheid, orde en respect zijn belangrijk voor hem. Erik zou graag een immigratiestop zien, en asielzoekers opvangen in hun eigen regio. Waarden zoals eerlijkheid, vasthoudendheid, respect en correct gedrag vindt Erik belangrijk, jammer genoeg nemen niet alle groepen het hier even nauw mee…

Zijn vrije tijd brengt Erik graag door in de buitenlucht: al hengelend, fietsend of wandelend (graag met zijn superlieve dwergteckel.) Voor zijn vakanties trekt hij naar de Kust, de Ardennen, Nederland of Bretagne. En hoewel hij een Zweedse puzzel of boeken over antiek, kunst en cultuur kan waarderen, vind je hem tijdens een feestje sowieso op de dansvloer terug!

In onze Vlaams Belang-afdeling vond Erik een hechte vriendengroep terug. En de afdeling waardeert hem op zijn beurt voor zijn sterke dossierkennis. De prioriteit van Erik in Beerse en Vlimmeren? De veiligheid garanderen en het dorpse karakter behouden. Aan hoogbouw en ‘verturnhouting’ hebben we hier geen boodschap.

Wil je net zoals Erik meewerken aan een sterk Vlaams Belang in een ander en beter Beerse en Vlimmeren? Stuur ons een mailtje – en we nemen snel contact met je op!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF