menu
Word Lid
Even voorstellen... Marleen Renders

De komende weken stellen we je graag een aantal kandidaten voor van Vlaams Belang Beerse-Vlimmeren. Als eerste klopten we aan bij Marleen Renders.

Marleen wil gaan voor een ander beleid, weg van links. Migratie, de hoge prijzen van het woonzorgcentrum en de belastingen voor alleenstaanden zijn zaken waar Marleen politiek van wakker ligt.

Verder leest en reist ze graag, en houdt Marleen ervan te babysitten. Ze eet graag frietjes met stoofvlees. Eerlijkheid, respect en een sociale instelling zijn belangrijk voor haar. In Vlaams Belang Beerse-Vlimmeren vond ze een super gemotiveerde en bekwame ploeg met fijne mensen.

Als ze één ding kon veranderen in onze gemeente? De onderhoudsplicht afschaffen waarbij de gemeente kinderen van onvermogende ouders kan verplichten mee te betalen, een onrechtvaardige regeling die buurgemeenten zoals Vosselaar en Turnhout reeds afvoerden – maar waar ons bestuur halsstarrig weigerde het Vlaams Belang-voorstel te volgen…

Draag je graag net als Marleen een steentje bij aan onze afdelingswerking en aan een beter Beerse en Vlimmeren? Stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met je op!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF